Întârzierea primei băi a unui bebeluș timp de 12 ore ar putea facilita prinderea și alăptarea

Întârzierea primei băi a unui bebeluș timp de 12 ore ar putea facilita prinderea și alăptarea Oficialii au refuzat să explice dacă și acest grup [...]

Întârzierea primei băi a unui bebeluș timp de 12 ore ar putea facilita prinderea și alăptarea

Oficialii au refuzat să explice dacă și acest grup va fi penalizat.

Faceți clic aici pentru un tabel care prezintă amenzile la casele de îngrijire medicală pe state.

CMS amendează facilitățile în funcție de numărul de zile în care încălcarea continuă sau de a "pe instanță" bază care nu ia în considerare durata. Din cele 218 de încălcări imediate ale pericolului, 183 au primit penalități per-diem în valoare totală de 16,8 milioane USD, în medie 91 987 USD. Restul de 43 au primit penalități pe instanță în valoare totală de 727.400 USD, sau o medie de 16.916 USD. Oficialii CMS nu ar explica de ce unele case de bătrâni au fost plasate în nici o categorie sau de ce unele au primit ambele tipuri de sancțiuni.

Frustrat de încălcări repetate ale cerințelor de control al infecțiilor în timpul pandemiei, CMS a majorat sumele de penalizare și a anunțat o represiune împotriva infractorilor negre în august. Dar abordarea hard-line nu pare să fi produs rezultatele preconizate.

Reprezentanții industriei susțin că amenzile nu sunt cel mai bun mod de a îmbunătăți controlul infecțiilor, în special în timpul pandemiei COVID-19. Între timp, avocații pentru rezidenți și familiile acestora spun că amenzile sunt un factor de descurajare inadecvat.

În plus față de poliția căminelor de îngrijire medicală, CMS a adoptat o abordare mai blândă cu un nou program gratuit de formare gratuită pentru controlul infecțiilor, care se concentrează pe COVID-19. Cu toate acestea, această strategie a primit un răspuns călduț. După trei luni, doar 14% din cele 15.400 de facilități ale națiunii au finalizat acest antrenament, a anunțat CMS săptămâna trecută.

Într-un tweet de săptămâna trecută, a spus administratorul CMS, Seema Verma "cu cazuri COVID-19 în creștere în întreaga țară și controlul infecțiilor fiind o problemă majoră, este dezamăgitor faptul că mai multe case de îngrijire medicală nu și-au instruit personalul."

Impactul penalităților a fost amortizat cu 20 de miliarde de dolari în finanțare federală, PPE gratuite și alte consumabile, mașini de testat, precum și asistență tehnică.

Întrebat dacă rolurile duble ale agenției trimit un mesaj mixt, Verma a spus că nu.

"Ceea ce spunem căminelor de bătrâni este că vă vom sprijini," Verma a declarat în timpul unui interviu exclusiv cu MedPage Today, la scurt timp după ce a anunțat amenzile imediate cu risc în august.

"Dar dacă găsim abateri repetate, avem o responsabilitate legală" pentru a pune în aplicare reglementările de sănătate și siguranță, a spus ea, necesitând amenzile crescute.

"Ceea ce vrem să facem este să lucrăm întotdeauna cu un azil de bătrâni pentru a ajuta și vrem să le sprijinim. Dar când casele de îngrijire medicală sunt neconforme în mod repetat, acest [bun] este un instrument din cutia noastră de instrumente și pe care îl vom folosi atunci când este cazul," Spuse Verma.

Reprezentanții caselor de îngrijire medicală contracarează că amenzile se adaugă doar provocărilor pandemiei.

"Când ne concentrăm exclusiv pe pedepsirea furnizorilor cu amenzi, acest lucru nu îi ajută pe rezidenți, nu reușește să abordeze problemele care stau la baza lor și ne iau resursele prețioase necesare pentru a face îmbunătățiri," a spus David Gifford, director medical la Asociatia Americana de Asistenta Sanitara, ai carui membri ofera ingrijire la aproximativ un milion de seniori in aproximativ 14.000 de facilitati.

"Amenzile excesive riscă să împingă casele de îngrijire medicală în pragul închiderii, dezrădăcinând rezidenții, membrii familiei lor și personalul," Spuse Gifford. "Căminele de îngrijire medicală se confruntă deja cu subfinanțare cronică Medicaid, rezultând mai puține resurse pentru îngrijirea pacientului."

"Nu scuzăm îngrijirea precară și nici nu ne opunem supravegherii și reglementărilor îngrijirii," a declarat Katie Smith Sloan, presedinte si CEO al LeadingAge, reprezentand furnizori nonprofit de servicii de imbatranire, inclusiv case de ingrijire medicala. "Mai degrabă, pledăm pentru o abordare colaborativă cu CMS și topografi, cu accent pe îmbunătățirea continuă."

Dar colaborarea nu este ceea ce ar trebui să facă o agenție de reglementare, a spus Toby Edelman, avocat senior pentru politici la Centrul pentru Medicare Advocacy, care a studiat aplicarea cerințelor federale pentru case de îngrijire medicală. "Congresul a dorit să aibă un sistem de aplicare" când a adoptat Legea de reformă a caselor de îngrijire medicală din 1987, a spus ea.

Pentru a fi un factor de descurajare eficient, amenzile trebuie să fie mai mari decât banii economisiți prin încălcare, a continuat Edelman, referindu-se la o recomandare a unui raport de referință al Institutului de Medicină din 1986 care a urotrin determinat legislația.

Mai mult de trei decenii mai târziu, succesorul institutului, Academia Națională de Medicină, a format o "Comitetul pentru calitatea îngrijirii în casele de îngrijire medicală." Cei 17 membri ai săi se întâlnesc luna aceasta pentru a elabora recomandări privind supravegherea și aplicarea căminelor de îngrijire medicală, printre alte probleme.

Contactați Susan Jaffe la @susanjaffe sau Jaffe.KHN@gmail.com.

Rețineți că unele linkuri pot necesita abonamente.

În cele mai recente știri despre copii editate de gene, China a stabilit că medicul din spatele experimentului a încălcat liniile directoare naționale acționând independent și va fi pedepsit pentru orice legi pe care le-a încălcat. (Știri AP)

Cât de mult sunt familiarizați medicii cu sănătatea LGBT? Ceea ce învață ar putea să nu fie suficient, potrivit unui raport al NPR.

Poate #ThisIsOurLane să reușească fără a aborda rasismul? Brian Williams, MD, explică pe KevinMD cum mișcarea ar putea lăsa americanii negri în urmă.

Comisarul FDA, Scott Gottlieb, MD, a avertizat că industria vapingului va face acest lucru "se confruntă cu o amenințare existențială" dacă utilizarea tinerilor continuă să crească.

Și agenția sa tocmai a aprobat utilizarea unui corticosteroid ocular de două ori pe zi pentru inflamația postoperatorie, spune Alliance Contract Pharma.

Sub denumirea comercială Ontruzant, un alt biosimilar trastuzumab (Herceptin) va ajunge pe piața SUA pentru cancerul de sân și gastric HER2-pozitiv după obținerea aprobării FDA, a anunțat Samsung Bioepis.

În alte știri despre cancer, medicamentul blockbuster ibrutinib (Imbruvica) nu a reușit să îmbunătățească supraviețuirea la pacienții cu cancer pancreatic avansat, spune AbbVie.

Și macrofagele sau celulele imune care deseori stau latente la pacienții cu cancer, pot fi energizate pentru a ataca și mânca celule canceroase, potrivit cercetătorilor UPenn. (ScienceDaily)

Cercetătorii elvețieni au creat un "mic robot microswimmer moale" care se poate înfășura prin vasele de sânge pentru a administra medicamente către țesutul bolnav. (Reuters)

Între timp, o echipă de imunologi germani a găsit o rețea de capilare secrete ascunse adânc în oase, care pot permite ieșirea leucocitelor. (Metabolismul naturii)

O lungă perioadă de timp: studiile multiple de fază II ale terapiei cu celule stem pentru degenerescența maculară legată de vârstă vor începe în acest an. (Știri STAT)

Întârzierea primei băi a unui bebeluș timp de 12 ore ar putea facilita prinderea și alăptarea. (JOGNN)

Schimbarea stilului de viață și tranziția către o nouă țară măresc riscul de îmbolnăvire al migranților, potrivit unui nou raport al Organizației Mondiale a Sănătății care detaliază sănătatea refugiaților din Europa.

Morning Break este un ghid zilnic pentru noutățile și interesele de pe web pentru profesioniștii din domeniul sănătății, oferit de comunitatea MedPage Today. Ai un sfat? Trimite-l la noi: MPT_editorial@everydayhealthinc.com

WASHINGTON – Doi nominalizați pentru posturi în cadrul Departamentului Sănătății și Serviciilor Umane au trecut joi după-amiază prin Comitetul financiar al Senatului, după ce membrii au votat în unanimitate pentru aprobarea lor.

Nominalizările lui Robert Charrow, JD, pentru a fi consilier general al HHS și a lui Matthew Bassett, MHA, pentru a fi secretar asistent al HHS și a celui de-al treilea nominalizat, Gilbert Kaplan, care a fost desemnat pentru a ocupa funcția de subsecretar de comerț pentru comerț internațional, acum îndreaptă-te spre etajul Senatului.

În timpul unei audieri de miercuri dimineață, care a fost întreruptă din cauza lipsei de cvorum pentru vot, președintele Orrin Hatch (R-Utah) a aplaudat comportamentul nominalizaților în timpul procesului de nominalizare.

"Cred că fiecare dintre ei a oferit răspunsuri semnificative și sincere care au demonstrat seriozitatea și echilibrul care vor fi necesare în fiecare dintre funcțiile pentru care au fost nominalizați … Aștept cu nerăbdare să raportez fiecare dintre aceste nominalizări la plenul Senatului, unde , cu noroc, vor fi confirmate în scurt timp," el a spus.

Hatch a subliniat experiența lui Charrow în calitate de consilier general adjunct principal la HHS sub fostul președinte Ronald Reagan și a subliniat credința sa în capacitatea lui Charrow de a-și îndeplini îndatoririle declarate.

"Rolul consilierului general la HHS este de încredere în interpretarea legii ca fiind scrisă și sunt încrezător că dl Charrow va face exact asta," el a spus.

Hatch l-a descris și pe Bassett ca fiind "foarte calificat" pentru poziția sa anticipată și Kaplan ca. "un candidat ideal" și a "lider priceput și capabil."

Deși nominalizații au fost tratați cu o audiere în cea mai mare parte cordială luna trecută, senatorii democrați au solicitat atât Charrow, cât și Bassett pentru promisiuni că vor apăra Affordable Care Act ca "legea pământului."

"Va fi treaba ta să fii polițistul onest, așa că, dacă președintele, secretarul [HHS] sau altcineva vrea să ia măsuri care, în opinia ta, sunt incompatibile cu litera sau spiritul legii, este treaba ta să le spui așa," Senatorul Ron Wyden (D-Ore.), Membru al comitetului, i-a spus lui Charrow.

Întrebat dacă va îndeplini astfel de îndatoriri dacă nominalizarea sa va fi aprobată, Charrow a promis că o va face.

Wyden a mai remarcat că departamentul era "zidirea cu pietre" membrii comitetului ignorând cererile de documente și răspunsurile la "întrebări de bază."

La ședința de miercuri, Wyden a spus că nu a primit încă "un răspuns adecvat" la o scrisoare pe care a trimis-o pe secretarul HHS, Tom Price, MD, pe 17 februarie cu privire la "revizuirea site-ului medical.gov."

Ca urmare a cererii Wyden și a altor trei democrați ai Congresului, Biroul de Responsabilitate al Guvernului investighează în prezent acțiunile HHS legate de ACA, inclusiv dacă HHS a folosit în mod necorespunzător canale de comunicații precum Twitter pentru a promova legislația de abrogare a ACA și dacă departamentele au folosit fonduri în mod necorespunzător pentru produce videoclipuri cu oameni care vorbesc împotriva legii.

Deși i-a votat pe toți cei trei candidați prin intermediul comitetului, Wyden a declarat miercuri că va refuza sprijinul de la votul de la etaj pentru Bassett și Kaplan până când HHS va arăta că va răspunde cererilor de supraveghere.

Senatorul Robert Casey Jr. (D-Pa.) A cerut, de asemenea, o mai mare transparență în cadrul HHS la ședința anterioară de luna trecută. După ce a auzit rapoarte că membrii republicani ai Congresului au primit o scrisoare care enumera mai multe reglementări pe care HHS intenționează să le retragă sau să le abroge, Casey a cerut să le vadă.